Kullamust, äpple, etikett

Nyheter

Här kan du följa nyheter om vad som händer hos oss. 

Jinnestål Etikett AB är en etablerad etikettleverantör på den svenska marknaden med tydliga marknadsinriktningar och produktportfölj. Vi har god materialkännedom och utvecklar mervärde hos befintliga och nya kunder med hjälp av tekniska lösningar eller materialkombinationer. Vi värdesätter kundservice väldigt högt och har god renommé i branschen. I vår produktionshall har vi fyra flexopressar, en stansmaskin, en planscreen avdelning samt en digitallinje. 

Vad vi erbjuder på Jinnestål 
• Trevliga kollegor med mycket humor och högt i tak. 
• En utvecklande arbetsplats med struktur och goda utvecklingsmöjligheter. 
• Korta beslutsvägar som ger möjlighet att påverka. 

Rollen som teknisk support 
Befattningens syfte är att biträda produktion och lager för att på det sättet öka produktiviteten och minska stillestånd. Rollen innebär också att medverka i övriga aktiviteter som är förenliga inom grafisk produktion. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
• Medverka i arbetet i och runt våra tryckpressar. 
• Plocka fram ingående komponenter såsom material, färg, stansar och klichéer. 
• Ta hand om all form av efterbearbetning. 
• Backup på lager / utlastning. 
• Backup i tryckpress. 
• Samverka med produktionsledning / tryckare vid planering av det dagliga arbetet. 

Önskvärda kompetenser 
• Grafisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom produktion. 
• Målmedveten, självgående och gillar högt tempo. 
• Noggrann, kvalitetsmedveten och lättlärd. 
• Strukturerad, gillar utveckling och att bidra till förbättringar. 
• Truckkort. 

Arbetet är för närvarande förlagt till dagtid. Skiftesgång kan förekomma. 

Vi värdesätter både attityd och kompetens och vi tror att den här rollen kan fungera som en påläggs roll för rätt person som kan växa in i rollen och senare ta steget vidare inom vår organisation. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansökan skickas till ansokan2017@jinnestal.se

Välkommen med din ansökan snarast. Vi arbetar med löpande urval men vill ha din ansökan senast 29 september 2017. För mer information kontakta Andreas Stenkula på 0733 - 24 50 44 alternativt andreas@jinnestal.se 

Läs hela nyheten »Jinnestål vill dra sitt strå till stacken för att förbättra vår miljö och kör därför med 100% förnyelsebar energi. Det gynnar förutom miljön även växtlivet, djur, människor och generellt minskad miljöpåverkan vilket vi är väldigt stolta över. 

Tillsammans med vår Xeikon 3300 med FDA-godkända färger gör vi vad vi kan för att "go green" vilket kan passa speciellt bra inom livsmedelsbranschen. Det gör att vi kan producera etiketter fria från lösningsmedel, på godkända papper med grön el. 

Och det gör oss väldigt stolta. Hör av er för att veta mer. 
Läs hela nyheten »

Året startade väldigt bra för oss på Jinnestål, januari slog vi all time high vilket innebär att vi hittade på något. Den här gången "för oss själv" och valet föll på Gocart följt av ölprovning på Helsingborg Bryggeri. Trevligt race och trevlig ölprovning! 

Läs hela nyheten »

All time high under oktober innebär att vi slår ett slag för män och prostatacancer och skänker en slant till Prostatacancerförbunder. 

Läs hela nyheten »

All time high under september - det tackar vi kunder och all personal på Jinnestål för. Det innebär att också Cancerfonden får en slant. 

Läs hela nyheten »

Vi har haft fullt upp hela sommaren och det vill vi dela med oss av. Därför har vi under juli skänkt ett bidrag av 5000.- till Cancerfonden. Vi har även anställt en ny säljare, Thomas Persson som kommer verka i Skåne-regionen. Honom når du på 0704 - 95 88 47 eller thomas.persson[at]jinnestal.se . Välkommen i gänget! 

Läs hela nyheten »

Vi sparkar igång 2016 med full fart och tar hjälp av kalla vindar, sparsamt med sol (såhär långt) och forsande vatten för att få våra maskiner att rulla. 

God fortsättning, hoppas vi hörs snart! 

Läs hela nyheten »

I september lyckades vi med all time high, vilket vanligtvis innebär att vi hittar på något tillsammans. Den här gången valde vi att lägga pengarna i potten för Barncancerfonden. 

Vill ni själv hjälpa till kan ni läsa mer här om hur det går till. 

Läs hela nyheten »
Äntligen är den här. Vår digitalpress. Nu kan vi även i mindre upplagor vara konkurrenskraftiga. Smartare sätt att producera och ändamålsenliga maskiner gör att vi kan fortsätta att leverera små- och medelstora upplagor på konkurrenskraftigt sätt. Tryckpressen är den första i sitt slag i Sverige och något som vi är extra stolta över är att den har FDA-godkända färger både för direkt och icke direkt matkontakt. 

Maskinen kommer passa perfekt i vår produktion och från dag 2 i utbildningen började vi producera skarpa jobb. Tillsammans med tryckpressen investerade vi också i en efterbearbetningslinje där vi kan UV- och vattenlackera, foliera, laminera och stansa för att till sist få ut färdiga rullar att skicka till kund. 

En investering som kommer betyda mycket för våra kunder och för oss! Läs mer på internationell press: 

http://www.labelsandlabeling.com/news/installations/swedish-label-printer-makes-digital-investment-xeikon-and-label-traxx

Vill ni veta mer? Kontakta Andreas för mer information. 
Läs hela nyheten »

Add Nutrition kontaktade oss och ville ha hjälp med att ta fram profiletiketter som inte bara skulle förmedla information utan även fungera varumärkeshöjande. 

Add Nutrition är ett nystartat bolag som har gjort nyttigare glass för hälsomedvetna människor (som inte kan vara utan glass). 

Glassen är gjord med naturliga ingredienser, extra protein och utan tillsatt socker. Den finns i fem olika smaker; vanilj, choklad, äpple / kanel, hasselnöt / choklad och mango / passionsfrukt.

Vår kund ville få en minimalistisk känsla där etiketterna skulle signalera "less is more" och innehållet vara det mest centrala. 

Vi önskar Add Nutrition all lycka med försäljning och marknadspositionering och tackar än en gång för att vi fick förtroendet och hoppas att vi kan växa med varandra. 

PS. Glassortiment finns i dagsläget att köpa i Stockholm i utvalda butiker, såsom: Ica Medborgarplatsen, Ica Hornstull, Juiceverket och Svarta Lådan. 

Läs hela nyheten »