Ledig tjänst på Jinnestål - Teknisk Support

Jinnestål Etikett AB är en etablerad etikettleverantör på den svenska marknaden med tydliga marknadsinriktningar och produktportfölj. Vi har god materialkännedom och utvecklar mervärde hos befintliga och nya kunder med hjälp av tekniska lösningar eller materialkombinationer. Vi värdesätter kundservice väldigt högt och har god renommé i branschen. I vår produktionshall har vi fyra flexopressar, en stansmaskin, en planscreen avdelning samt en digitallinje. 

Vad vi erbjuder på Jinnestål 
• Trevliga kollegor med mycket humor och högt i tak. 
• En utvecklande arbetsplats med struktur och goda utvecklingsmöjligheter. 
• Korta beslutsvägar som ger möjlighet att påverka. 

Rollen som teknisk support 
Befattningens syfte är att biträda produktion och lager för att på det sättet öka produktiviteten och minska stillestånd. Rollen innebär också att medverka i övriga aktiviteter som är förenliga inom grafisk produktion. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
• Medverka i arbetet i och runt våra tryckpressar. 
• Plocka fram ingående komponenter såsom material, färg, stansar och klichéer. 
• Ta hand om all form av efterbearbetning. 
• Backup på lager / utlastning. 
• Backup i tryckpress. 
• Samverka med produktionsledning / tryckare vid planering av det dagliga arbetet. 

Önskvärda kompetenser 
• Grafisk utbildning eller arbetslivserfarenhet inom produktion. 
• Målmedveten, självgående och gillar högt tempo. 
• Noggrann, kvalitetsmedveten och lättlärd. 
• Strukturerad, gillar utveckling och att bidra till förbättringar. 
• Truckkort. 

Arbetet är för närvarande förlagt till dagtid. Skiftesgång kan förekomma. 

Vi värdesätter både attityd och kompetens och vi tror att den här rollen kan fungera som en påläggs roll för rätt person som kan växa in i rollen och senare ta steget vidare inom vår organisation. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansökan skickas till ansokan2017@jinnestal.se

Välkommen med din ansökan snarast. Vi arbetar med löpande urval men vill ha din ansökan senast 29 september 2017. För mer information kontakta Andreas Stenkula på 0733 - 24 50 44 alternativt andreas@jinnestal.se