Snus, etiketter

Produkter

Här följer ett litet urval om de möjligheter Jinnestål Etikett AB kan erbjuda. Det är allt från etiketter på rulle, screentryckta dekaler, upplagor mellan 10 st och flera miljoner etiketter, skrivare och folierullar. Allt relaterat till etikett och märkning. 

  

Om något saknas i sortimentet, använd gärna kontaktformuläret under förfrågan eller kontakta en av våra säljare eller kundservice

Digitaltryckta etiketter på rulle 
Digitaltryck lämpar sig bäst för mindre upplagor eller etiketter med variabelt och unikt utseende. Det går alltså att göra varje produkt unik med hjälp av serienummer eller variabla bilder. Lämpar sig perfekt för kampanjer, uppstartsprojekt eller branding som kombinerar många utseenden. 
Flexotryckta etiketter på rulle 
Flexotryck lämpar sig bäst för större upplagor och statiskt utseende, då det krävs klichéer för att kunna trycka. En något högre startkostnad som tas igen i hastighet över en viss volym. Perfekt för stora och återkommande volymer. 
Screentryckta dekaler på ark
Våra screentryckta dekaler lämpar sig bäst vid väldigt krävande miljöer och är extremt slitstarka och ljusäkta. 
Etikettskrivare & transferfolie 
Vi erbjuder etikettskrivare till olika miljöer och syften tillsammans med ett stort utbud av olika folieband, allt från vax till hartz. 
Repro
Vår inhouse repro avdelning producerar original hemma för korta ledtiderna och höja kvaliteten.
Biblioteksetiketter
Vi levererar biblioteksetiketter till många av landets olika biblioteker. Beskrivande text om biblioteket och löpnummerbaserad streckkod 128.
Printshop
Vår printshop hjälper till med databasprintning eller enklare printningar, såsom text- eller datummärkning på befintlig etikett.