Våra etiketter

På Jinnestål trycker vi skräddarsydda etiketter som lever upp till just era krav och behov. Vi tillverkar våra etiketter beroende på sådant som

  • var etiketten ska sitta
  • vilka påfrestningar den kommer utsättas för
  • hur lång livslängd den förväntas behöva
  • om den ska vara permanent eller avtagbar.

Med kompetens, erfarenhet och service hittar vi rätt lösning och etikett för er. Era behov är alltid vår utgångspunkt.

Alla våra etiketter

Vilken etikett behöver ni?

Rätt etikett på rätt plats! På Jinnestål hittar vi rätt lösning för dig genom lyhördhet och personlig kontakt. Oavsett vilken bransch, vilket material eller vilka planer ni har för era etiketter levererar vi precis den kvantitet och kvalitet ni behöver.

Från oss får ni moderna och hållbara etiketter

Vi gör vårt bästa för att arbeta hållbart och har miljön i åtanke. Hos oss hittar ni bland annat 100 % förnybara material, delvis förnybara material och flera typer av plast med egenskaper som är fördelaktiga för produkten samtidigt som påverkan på klimatet hålls nere. Vi kan också ta hänsyn till om ni önskar återvinna etiketterna för sig eller med full förpackning vid tillverkningen av etiketterna.

Här kan ni läsa mer om våra certifieringar och hur vi arbetar med kvalitet och hållbarhet.

En man sitter intill en rulle med etiketter.

Vi hjälper dig med återvinningen!

För oss och flera av våra kunder är återvinningen en viktig och självklar del i en etiketts livslängd. Vi har tagit fram ett system där ni som kund helt enkelt sparar det avfall som blir kvar så att någon av våra leverantörer kan hämta upp det och återvinna det på rätt sätt. Skönt för er att slippa tänka på och bra för miljön!

Det finns många anledningar att välja Jinnestål

Vi är stolta över hur vi jobbar och de kundrelationer vi har. Med ett mindre, familjeägt tryckeri (men med stor kapacitet!) kan vi ha ett nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Vi vet att vårt flexibla arbetssätt och vår lyhördhet är någonting som våra kunder uppskattar mycket. Vi vill inte ha något krångel, och vi vet att ni inte vill det heller – så sticker vi ut med vårt arbetssätt.

Kom förbi oss på en kopp kaffe i Helsinborg, eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er vidare.